Blogg om e-handel, internet, shopping och marknadsföring online.

Blogg om e-handel, internet, shopping och marknadsföring online.

Hörnskydd till barn online

- Posted in Shopping by

Grymt bra hörnskydd till barn

Vår lilla ettåring har blivit alldeles vild, hon har verkligen spring i benen och hon tycker att det är himla roligt att hon nu kan gå. Så roligt att hon inte riktigt har kontroll på sig själv. Hon springer in i grejer och de hörnskydd vi hade hjälpte inte. Hon fick jätteont ändå trots hörnskydd. Vill inte att hon ska skada sig! Började leta på nätet efter några andra som var lite mjukare. Det är märkligt hur många hörnskydd det finns till barn som faktiskt är gjorda av väldigt hårda material.

Hittade till en sida som hade väldigt bra barnsäkerhetsprodukter på nätet. Så synd att jag inte hittade till denna tidigare. De hade hörnskydd / kantskydd som var mjukt och kom som en rulle på 2 meter som man sen själv kan klippa och anpassa till den längd man behöver. Kantskyddet / hörnskydd till barn gick att få i tre färger med.

Fick hem detta hörnskyddet i veckan och oj vad bra det var! Jättemjukt och gjort av något mjukt gummi material. Kantskyddet är självhäftande och går att fästa på allt. Jag har satt hörnskydd på både bord, hyllor, tv-möbeln och byråer. Hörnskyddet fanns i vitt, svart och brunt. Jag valde vitt då vi har mest vita möbler, men kommer faktiskt att lägga in en beställning till på hörnskydd i brunt för vår köksbänk. Tycker att dessa hörnskydd var jättebra och är himla nöjd.

De hade även en massa andra bra grejer på hemsidan som jag med tänkte beställa när jag ändå var igång. De hade jättemycket bra produkter för att göra ett hem barnsäkert och tryggt. Så vild som vår dotter har visat sig vara så behöver vi all hjälp vi kan få. Vi får verkligen barnsäkra allt i vårt hem. Söker ni efter barnsäkra produkter kan jag rekommendera dessa. De hade snabb leverans och frakten var billig. Bättre kan det inte bli.