Blogg om e-handel, internet, shopping och marknadsföring online.

Blogg om e-handel, internet, shopping och marknadsföring online.

Företagspresenter

- Posted in E-handel by

Visa uppskattning med genomtänkta företagspresenter

Ett bra sätt för företag att visa uppskattning gentemot sina anställda är att vid speciella tillfällen ge bort företagsgåvor i form av presentkort eller gåvokort från populära varumärken. Det kan vara en fin gest att ge bort en present om exempelvis resultaten för året som gått visat sig vara bättre än väntat, eller helt enkelt för att visa att ni som chefer bryr sig om och uppskattar personalens ansträngningar för att göra företaget till något bättre än det varit tidigare.

Företagsgåvor kan också vara ett bra sätt för att få sina anställda att känna sig delaktiga i organisationen och att få dem att känna att deras hårda arbete ger något tillbaka utöver lönen. Att presenten samtidigt är genomtänkt och kommer med en personlig hälsning gör gåvan bara mer mottaglig och visar på att ni känner era anställda på ett sätt som annars kan vara svårt att visa.

Var hittar man bra företagspresenter?

Idag finns mängder av företag på internet, som alla erbjuder liknande sätt att visa sin uppskattning, så det gäller att hitta ett företag som erbjuder det där lilla extra. Ett företag som du kanske känner lite extra förtroende för, och som erbjuder ett utbud som gör det lättare att välja något som verkligen kommer till användning. Vi har nog alla fått en företagspresent som inte riktigt gått hem, och som inte alls visar på att chefen känner sina anställda. I andra fall kan det röra sig om återkommande presenter som fortfarande inte riktigt går hem. I dessa fall visar det istället på att chefen inte alls ansträngt sig för att hitta något som verkligen uppskattas.

Själv brukar jag direkt gå till en hemsida som jag tycker har ett bra sortiment av både företagspresenter och profilprodukter. Oavsett om jag söker efter ett bra presentkort att ge ut vid särskilda tillställningar, eller nya vattenflaskor med tryck på till de anställda, vet jag att jag kommer att hitta något som passar perfekt till situationen.

Företaget finns också alltid nära till hands vid eventuella problem eller frågor. Jag får alltid bra rekommendationer vilket visar på att de vet vad de pratar om och har gjort detta länge. Med andra ord känner jag mig omhändertagen genom hela processen och vet att jag kommer att få en företagspresent som både matchar mina förväntningar, samt mina anställda.

Hoppas att detta inlägg har hjälp dig lite med att hitta nästa företagspresent. Alla förtjänar att känna sig uppskattade!

Väl mött!

Visa uppskattning med genomtänkta företagspresenter